Ідейно-методологічні особливості концепції релігії І. Канта - Горохолінська, І. (Наука. Релігія. Суспільство, 2011)
У статті аналізується концепція релігії І. Канта, її ідейно-методологічні особливості, сьогоденна актуальність як у дослідницькому дискурсі, так і в реальній практиці релігійного життя.