Наближення до оптимальних сублінійних алгоритмів реоптимізації обмежених задач про узагальнену виконуваність - Михайлюк, В.О. (Доповіді НАН України, 2013)
Для розв’язання задачi Ins−Λ−CSP (реоптимiзацiя обмеженої Λ−CSP задачi при додаваннi довiльного обмеження) iснує оптимальний наближений алгоритм з адитивною помилкою з константною складнiстю. Вiдношення апроксимацiї алгоритму залежить вiд цiлочислового розриву лiнiйної релаксацiї вихiдної задачi.