Співвідношення тензорно-матричного вісесиметричного розрахунку великих деформацій методом скінченних елементів - Чехов, В.В. (Доповіді НАН України, 2013)
Для розв’язання вiсесиметричних задач розвинуто тензорно-матричну систему рiвнянь МСЕ, що описує великi деформацiї нестисливого пружного тiла, а також матрицю частинних похiдних цiєї системи.