Моделі еволюції множин радіоактивних нуклідів рядів торію 232, урану 235, урану 238 та їх застосування - Поп, О.М.; Стець, М.В. (Доповіді НАН України, 2013)
Розглядаються моделi множин радiоактивних нуклiдiв (генетично-зв’язаної сукупностi радiоактивних нуклiдiв, що входять в ряди ₉₀Th²³², ₉₂U²³⁵, ₉₂U²³⁸), та розрахунки їх часової еволюцiї (часових залежностей кiлькостi ядер та активностей), якi грунтуються на системi та розв’язках рiвнянь Батемана–Рубiнсона. Наводяться приклади застосування моделей.