Спроби «соціалізації» радянської економіки в роки хрущовської «відлиги» (1955–1965 рр.) - Даниленко, В. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2011)
В статті розкриваються зміни в радянській соціально-економічній системі, спроби «соціалізації» економіки в роки хрущовської «відлиги» (1955–1965 рр.).