Соціальна складова реформ М. Хрущова - Янковська, О. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2011)
Проаналізовано причини та дії державних і партійних органів у соціальній сфері, що внаслідок їх у країні сформувався звичаєвий мінімум добробуту пересічних громадян, яким влада відтоді вже не могла нехтувати.