Реакція сільського населення на вимогу виконання обов’язкового мінімуму колгоспного трудодня у повоєнній УРСР - Подкур, Р. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2011)
У статті досліджується ставлення сільського населення до практики покарання селян через невиконання мінімуму колгоспного трудодня у повоєнній УРСР.