Кількісно-якісні показники науково-педагогічної інтелігенції України доби «відлиги» (на прикладі істориків) - Булгакова, О. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2011)
В статті на прикладі істориків розглядаються кількісно-якісні характеристики складу науково-педагогічної інтелігенції України.