Деякі типи поведінки низових партійно-радянських працівників після звільнення окупованих територій України (на прикладі Чернігівської області) - Подкур, Р. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2012)
У статті на основі опублікованих матеріалів та виявлених архівних документів проаналізовані окремі типи поведінки низових партійно-радянських працівників після звільнення від нацистської окупації території Чернігівської області.