Хрущовський стиль управління в оцінках сучасників - Крупина, В. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2012)
Стаття присвячена оцінкам управлінського стилю М. Хрущова його сучасниками, управлінцями різних рангів. Указується на два умовні періоди в управлінні країною М. Хрущовим.