Парні інтегральні рівняння з узагальненими гіпергеометричними функціями - Вірченко, Н.О. (Доповіді НАН України, 2013)
Розглянуто i розв’язано три новi типи парних iнтегральних рiвнянь: з r-узагальненою конфлюентною гiпергеометричною, з τ-узагальненою конфлюентною гiпергеометричною, з (τ, β)-узагальненою гiпергеометричною функцiями. Запроваджено новi узагальнення дробових iнтегральних операторiв типу Ердеї–Кобера i доведено композицiйнi спiввiдношення з вiдповiдними модифiкованими iнтегральними перетвореннями Лапласа. Розв’язок розглянутих парних iнтегральних рiвнянь отримано в замкненiй формi.