Дмитро Розовик, Олеся Розовик. Переселенський рух в Україні: друга половина ХVI ст. — 1930-ті роки - Даниленко, О. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2013)
Рецензія на книгу: Дмитро Розовик, Олеся Розовик. Переселенський рух в Україні: друга половина ХVI ст. — 1930-ті роки / Монографія. — 2-ге вид., випр. і доп. — Вінниця: Нілан-ЛТД, 2013. — 406 с.