Про деякі питання теорії фаззі-груп - Курдаченко, Л.А.; Субботін, І.Я.; Чупордя, В.А.; Гринь, К.О. (Доповіді НАН України, 2013)
Довiльну фаззi-групу можна розглядати як сукупнiсть її фаззi-точок. Запропоновано “точковий” пiдхiд до вивчення структури довiльної фаззi-групи, визначеної на абстрактнiй групi. Розглянуто нормальнi, зростаючi та переставнi фаззi-пiдгрупи довiльної фаззi-групи, отримано їх характеристики та властивостi.