Техніко-економічні парадигми в контексті економічної теорії технологічних змін - Жерновий, Д.В. (Наука та наукознавство, 2012)
У статті досліджуються концепція техніко-економічних парадигм (ТЕП) та деякі аспекти її практичного застосування. Відповідно до міжнародного й національного стандартів класифікації видів економічної діяльності проводиться групування галузей за рівнем технологій. Аналізуються стан і тенденції змін у технологічній структурі промислового випуску в Україні.