Оцінка перспектив реалізації положень акту Бея-Доула в патентному законодавстві України - Чехун, В.О. (Наука та наукознавство, 2012)
В статті проаналізовано вплив акту Бея-Доула на економічний розвиток США та оцінено перспективи реалізації в Україні подібного закону. На основі опитування експертів у сфері патентування українських ВНЗ визначено основні причини низького рівня комерціалізації розробок українських вишів.