Теоретичні аспекти дослідження інновацій у сфері послуг - Жерновий, Д.В. (Наука та наукознавство, 2013)
Досліджується еволюція наукових підходів до інноваційних процесів у економіці послуг. Аналізуються найпоширеніші міфи щодо виробництва послуг. Проводиться огляд секторальних таксономій інноваційноактивних організацій.