Тематичні пріоритети України в дослідженнях Сьомої Рамкової програми Європейського Союзу - Зінченко, Н.С. (Наука та наукознавство, 2013)
Розглянуто досвід участі України в Сьомій Рамковій програмі Європейського Союзу. Досліджено тематичні пріоритети України та динаміку участі українських вчених у РП 7 ЄС. Показано значення участі в міжнародних програмах для популяризації та активізації досліджень українських учених.