Всеукраїнський круглий стіл "Антропологічний та соціокультурний виміри глобалізованого світу" - Пода, Т.А. (Наука та наукознавство, 2013)
27 березня 2013 р. у Києві в Національному авіаційному університеті відбувся Всеукраїнський Круглий стіл «Антропологічні та соціокультурні виміри глобалізованого світу». Обговорювався комплекс проблем, пов’язаних з філософсько-концептуальними засадами вивчення природи людини, актуальними проблемами антропології в новітній реальності глобалізованого світу; розглядалися екзистенційні вектори спрямованості сучасної людини та глобальні перспективи життя людства.