Молодіжний симпозіум з історії науки і техніки "Пріоритети української науки" - Литвинко, А.С.; Пономаренко, Л.П. (Наука та наукознавство, 2013)
25–26 квітня 2013 р. у межах Всеукраїнського фестивалю науки, спрямованого на популяризацію наукових знань та їх історії, втретє відбувся Молодіжний симпозіум з історії науки і техніки «Пріоритети української науки». У симпозіумі брали участь студенти, аспіранти, молоді вчені, викладачі та науковці університетів і наукових установ України, Росії, США, Туреччини, Узбекистану, Татарстану.