Електронна промисловість України: історія, сучасність, перспективи - Романенко, В.А. (Наука та наукознавство, 2013)
Визначено передумови формування електронної промисловості в Україні. Досліджено стан електронної промисловості на початку 90-х років ХХ ст. та її подальшу динаміку на протязі останніх 20-ти років. Окреслено перспективи розвитку електронної промисловості в Україні та заходи з її підтримки.