Міжнародне співробітництво України у фармацевтичній галузі - Буторіна, В.Б. (Наука та наукознавство, 2013)
У статті подано характеристику співробітництва фармацевтичних підприємств України з іншими країнами в експортно-імпортному напрямку та в напрямку налагодження партнерських відносин. Також проаналізовано перспективи співробітництва в цій галузі України з Російською Федерацією.