В.С. Будник та його науково-конструкторська школа - Савчук, В.С. (Наука та наукознавство, 2013)
Наведено основні відомості про життєвий шлях видатного ракетобудівника, вченого та конструктора Василя Сергійовича Будника. З’ясовано його роль у створенні науково-конструкторської школи з ракетобудування та її внесок у розвиток ракетно-космічної галузі й обороноздатності держави. Висвітлено основні напрями творчої діяльності В.С. Будника на різних етапах його життя і діяльності.