Визначення загроз національній безпеці України, що походять від стану науково-технологічної сфери. Ч.1 - Маліцький, Б.А. (Наука та наукознавство, 2013)
У статті системно представлено зміст, стан та шляхи вирішення проблем нейтралізації загроз національній безпеці України, що стосуються науково-технологічної сфери.