Результати моніторингу досліджень установ Відділення фізико-технічних проблем енергетики НАН України - Лобунець, Л.Г. (Наука та наукознавство, 2013)
Наведено дані моніторингу результатів завершених наукових досліджень установ ВФТПЕ НАН України за 1995–2010 рр, проведено їх аналіз.