Відзначення 100-річчя з дня народження М.М. Амосова - Гармасар, В.Г. (Наука та наукознавство, 2013)
6 грудня 2013 р. у рамках проведення заходів з відзначення 100-річчя від дня народження видатного вченого, хірурга, письменника та громадського діяча, засновника серцево-судинної хірургії і біомедичної кібернетики в Україні академіка Миколи Михайловича Амосова у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації відбулася спільна ювілейна сесія Загальних зборів Національної академії наук України та Національної академії медичних наук України.