Засади та проблеми соціалізації науки, техніки і технологій - Мех, О.А. (Наука та наукознавство, 2014)
Здійснено дослідження окремих теоретичних аспектів проблеми соціалізації результатів наукової діяльності, техніки і технологій у сучасних соціально-економічних умовах, розглянуто практичні як позитивні, так і негативні ефекти даного процесу. Проаналізовано умови та можливості соціалізації науки, техніки і технологій в Україні.