Пам’яті Володимира Федоровича Мачуліна (Наука та наукознавство, 2014)
27 березня 2014 р. зупинилося серце члена редакційної ради журналу "Наука та наукознавство" видатного вченого та організатора науки академіка НАН України Володимира Федоровича Мачуліна.