Всеукраїнський круглий стіл "Антропологічний та соціокультурний виміри глобалізованого світу" - Пода, Т.А. (Наука та наукознавство, 2014)
26 березня 2014 р. у Києві в Національному авіаційному університеті відбувся Всеукраїнський круглий стіл «Антропологічний та соціокультурний виміри глобалізованого світу». Його робота була спрямована на обговорення питань, пов’язаних із трансформацією культурних цінностей в умовах глобалізації.