Інтелектуальна власність у наукоємних виробництвах і оборонній сфері в системі національної безпеки - Андрощук, Г.О. (Наука та наукознавство, 2014)
Розглянуто стан та проблеми охорони інтелектуальної власності в наукоємних виробництвах – фармацевтичній галузі та оборонно-промисловому комплексі України в системі національної безпеки.