Рід Патонів: історія, генеалогія, видатні представники - Онопрієнко, В.І. (Наука та наукознавство, 2014)
Рецензія на книгу: Дмитрієнко М., Томазов В. Рід Патонів: історико-генеалогічне дослідження. Документи. – К.: Ін-т історії України НАН України, 2013. – 344 с.