Свойства процедур сепарации для дискретных объектов в моделях байесовских сетей - Гупал, А.М.; Гупал, Н.А. (Кибернетика и системный анализ, 2013)
Показано, що для дискретних об'єктів, побудованих на обмежених вибірках, існують приклади, що підтверджують припущення достовірності, і приклади, для яких воно не виконується. Таким чином, властивості процедур сепарації для неперервних моделей не виконуються для дискретних об'єктів.