Задача математического программирования с нечетким множеством индексов ограничений - Мащенко, С.О. (Кибернетика и системный анализ, 2013)
Запропоновано метод розв язку задачі математичного програмування з нечіткою множиною індексів обмежень. Побудовано відображення приналежності нечіткої множини типу 2, яка є множиною її допустимих альтернатив. Досліджено властивості цієї множини і розглянуто задачі вибору раціональних рішень.