Некоторые задачи для модели Кларка. І. Оценка вероятности неразорения страховой компании - Бондарев, Б.В.; Сосницкий, О.Е. (Кибернетика и системный анализ, 2013)
Отримано оцінку для ймовірності нерозорення страхової компанії, яка працює на (B,S)-ринку. В якості математичної моделі еволюції ціни акції взято модель Кларка. Показано безарбітражність цієї моделі.