Запрещенные треки и запрещенные подтреки - Шахбазян, К.В.; Шукурян, Ю.Г. (Кибернетика и системный анализ, 2013)
Поняття заборонених рядків та підпослідовностей, що застосовуються до рядків, узагальнені на треки. Стаття містить розв’язок задач побудови для заданого трека множин заборонених треків та заборонених підтреків