Нечеткие системы логического вывода и их применение - Провотар, А.И.; Лапко, А.В.; Провотар, А.А. (Кибернетика и системный анализ, 2013)
Розглянуто питання побудови нечітких систем специфікацій процесів діагностування і процедур нечіткого логічного виведення, а також нові постановки та методи розв’язання задач на нечітких моделях. Зокрема, запропоновано підходи до розв’язання класичних ймовірносних задач для нечітких подій.