Оптимизационная задача распределения ограниченных ресурсов проекта с сепарабельными ограничениями - Чуб, И.А.; Новожилова, М.В.; Мурин, М.Н. (Кибернетика и системный анализ, 2013)
Розглянуто математичну модель та метод розв’язання оптимізаційної задачі розподілу обмежених ресурсів проекту як задачі розміщення прямокутних об’єктів зі змінними метричними характеристиками, що зв’язані функціональними залежностями. Проведено формалізацію часткових критеріїв якості розв’язання та множини обмежень області припустимих розв’язків задачі.