Использование композиций моделей Маркова для определения функциональных участков генов - Гупал, А.М.; Островский, А.В. (Кибернетика и системный анализ, 2013)
Розглянуто застосування композицій алгоритмів з розділенням зон компетентності для підвищення якості класифікації фрагментів генів за допомогою моделей, що використовують ланцюги Маркова.