Об устойчивости стохастических динамических систем случайной структуры с последействием и марковскими переключениями - Ясинский, В.К. (Кибернетика и системный анализ, 2013)
За допомогою другого методу Ляпунова–Красовського одержано достатні умови асимптотичної стохастичної стійкості в цілому, стійкості в цілому, експоненціальної стійкості в середньому квадратичному тривіального розв’язку систем стохастичних дифузійних диференціально-функціональних рівнянь з марковськими перемиканнями, а також проілюстровано теорію на двох модельних задачах.