Игра в цензуру в задаче оптимального выбора - Доценко, С.И.; Маринич, А.В. (Кибернетика и системный анализ, 2013)
Розглянуто гру оптимального вибору, в якій один з гравців прагне зменшити ймовірність вибору найкращого об’єкта іншим гравцем шляхом заборони або обмеження проглядання окремих елементів. Знайдено оптимальні стратегії гравців, що утворюють рівновагу за Нешем, та досліджено асимптотичну поведінку стратегій у випадку, коли кількість об’єктів, що проглядається, прямує до нескінченності.