Верификация программ: состояние, проблемы, результаты. I - Крывый, С.Л.; Максимец, А.Н. (Кибернетика и системный анализ, 2013)
Представлено аналiтичний огляд сучасних методiв верифiкацiї програмного забезпечення послiдовних, функцiональних, паралельних та розподiлених систем. Основну увагу придiлено методам верифiкацiї на основi властивостей абстрактних iнтерпретацiй, транзицiйних систем, мереж Петрi.