Об альтернированном интеграле Понтрягина для дифференциальных включений - Исканаджиев, И.М. (Кибернетика и системный анализ, 2013)
Запропоновано нову спрощену схему побудови альтернованого інтегралу Понтрягіна для ігор переслідування, описаних диференціальними включеннями z є -F(t, v), де F — неперервне компактне відображення. Наведено застосування схеми для диференціальних ігор переслідування.