Модуль аналізу даних ІАСБП в Україні - Сембер, С.В.; Бондаренко, В.М. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
У статті висвітлено основні проблеми інформаційного забезпечення та подано основні блоки модуля аналізу даних ІАСБП в Україні. Визначено основні переваги створеного інформаційного ресурсу та перспективи його удосконалення. Охарактеризовано функціональні можливості кожного із блоків модуля аналізу даних ІАСБП, серед яких: користувачі, таблиці, допоміжні дані, інформаційна база, аналіз даних, ввід даних, контакти. Основні результати викладено у висновках.