Особливості середньострокового прогнозування розвитку економіки регіону засобами інформаційно-аналітичної системи супроводження бюджетного процесу - Бігдан, В.Б.; Карпець, Е.П.; Пепеляєв, В.А.; Чорний, Ю.М. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
Описані особливості та результати середньострокового прогнозування соціальноекономічних та фінансовобюджетних показників із застосуванням Інтелектуальної автоматизованої інформаційно-аналітичної системи супроводу бюджетного процесу на регіональному рівні. Розроблене інформаційно-аналітичне забезпечення використано для здійснення середньострокового прогнозування бюджетних показників регіону з урахуванням впливу фінансово-економічних регуляторів на економіку, що дозволяє оцінювати ефективність проведених і намічених до здійснення заходів державного та місцевого регулювання.