Програмно-аналітичний інструментарій "Макропрогноз економіки України”: структура та опис можливостей - Шумська, С.С. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
Представлено опис програмно-аналітичного інструментарію «Макропрогноз економіки України», що може використовуватися для аналізу і варіантних оцінок перспектив розвитку економіки України. У вигляді керівництва для користувача показано можливості його використання для сценарного прогнозування ключових показників реального сектора економіки, бюджетної сфери, грошово-кредитного сектора, платіжного балансу.