Моделі фінансових і економічних регуляторів - Вишневський, В.П. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
У статті розглянуто способи та методи впливу держави через законодавчі та виконавчі органи на сферу підприємництва, інфраструктуру ринків, співвідношення попиту та пропозиції, а також некомерційний сектор економіки з метою створення та забезпечення умов їх діяльності згідно з національною економічною політикою.