Концептуальні положення моделювання регіональної підсистеми обґрунтування бюджетно-податкової політики держави - Вишневський, В.П.; Лепа, Р.М.; Авксєнтьєв, М.Ю. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
У статті пропонується наукове обґрунтування і реалізація на рівні інформаційних технологій комплексу економіко-математичних моделей для прогнозування впливу загальнодержавних податків на економіку області і бюджетну систему та для вибору варіанта бюджету.