Моделі потоків даних в системі функціонування економіки - Лепа, Р.М. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
В статті розроблено модельний інструментарій інформаційно-аналітичного супроводу бюджетного процесу. Представлено модель потоків даних інформаційно-аналітичної системи супроводження бюджетного процесу та декомпоновано у вигляді ієрархії діаграм потоків даних.