Моделювання реального сектору економіки регіону - Вишневський, В.П.; Прокопенко, Р.В. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
У статті виконано моделювання реального сектору економіки регіону з використанням моделі цілочислового лінійного програмування, методів кластеризації та математичних моделей з використанням чинника сезонності.