Прогнозування розвитку економіки Київської області у складі інформаційно-аналітичної системи супроводження бюджетного процесу - Білоцерківець, О.Г.; Макушенко, Т.М. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
У статті наведено основні чинники, що визначають перспективи та динаміку розвитку економіки Київської області, обґрунтовано їх використання для аналізу окремих видів економічної діяльності. На основі сценарних прогнозів динаміки реального та суспільного сектора регіону показано перспективи зростання дохідної частини Зведеного бюджету Київської області.