Моделювання коливних процесів у напівобмеженому кусково-однорідному клиновидному суцільному циліндрі - Громик, А.П.; Конет, І.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2013)
Методом інтегральних перетворень у поєднанні з методом головних розв’язків побудовано точний аналітичний розв’язок математичної моделі коливних процесів (гіперболічної крайової задачі) у напівобмеженому кусково-однорідному клиновидному суцільному циліндрі.